Edustusjoukkueelle kauden avausvoitto

Mäntän Valon jalkapallon edustusjoukkue avasi kautensa voitolla Hirsilän Pyrkivästä. Sunnuntaina Mäntänvuoren tekonurmikentällä pelattu paikallistaisto päättyi lukemiin 4–2 (1–1).

Valo aloitti maalinteon 11 minuutin kohdalla Aku Hyvärisen tehdessä ensimmäisen maalin . Vastustaja HirPy teki vielä ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä tasoitusmaalin.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata liki puolet, kunnes Joonas Raitanen onnistui viemään Valon 2–1 johtoon. Kuusi minuuttia myöhemmin Hirpyn Juho Niemi teki illan toisen osumansa ja tasoitti lukemat 2–2. Valo karkasi uudelleen johtoon, kun Antti Ruopsa laukoi pallon maaliin ajassa 77:00. Loppulukemiksi 4–2 sinetöi toistamiseen onnistunut Joonas Raitanen.