Kausi huipentui futsalissa Valon A yj poikien kultajuhliin.

Perjantaina 11.3 Valon A yj sai vieraakseen FC Kangasalan. Tämä viimeinen peli oli pisteiltään merkityksetön, piirimestaruus oli jo varmistettu. Pojat tarjosivat kuitenkin tapansa mukaan katsojille vauhdikkaan ja runsasmaalisen pelin voittaessaan 9-1.

Ensimmäinen puoliaika oli katkonainen, mutta Mahad Ahmed avasi maalihanat jo kolmannella peliminuutilla Raitasen Joonaksen syötöstä. Muutama minuutti siitä, niin Marco Betanzos lisäsi johtoasemaa. Ennen erän loppua Mahad-Joonas olivat jälleen asialla ja puoliaika päättyi Rantasen Vesan maaliin. Tauolle lähdettiin tilanteesta 4-0.

Toinen puoliaika ehti vanheta muutaman minuutin, kun Marco Betanzos jatkoi maalintekoa. Tässä kohtaa vastustaja sai avausmaalinsa. Katkonainen peli eteni kuitenkin jälleen kahdella Valon maalilla, jotka tekivät Mahad ja Karpiolan Aapo. Kaksikko Mahad-Rantanen tehtailivat pelin lopussa vielä kaksi maalia ja ottelu päättyi lukemiin 9-1.

Illan tehopisteet:

Mahad Ahmed 5+2, Marco Betanzos 2+0, Vesa Rantanen 1+3, Joonas Raitanen 0+2 ja Aapo Karpiola 1+0.

Valon A yj:n kausi oli menestys. Voikin sanoa, että nyt oli varsinainen ”dream team” monella tapaa kasassa. Henkilökemiat kohtasivat niin pelissä kuin pelikentän laidallakin. Maalivahti Kimi Lahti oli joukkueen selkäranka. Taidokkaat torjunnat peli toisensa jälkeen osoittivat Kimin poikkeukselliset taidot. Piiriliigan maalipörssin kärjessä on 4 Valon pelaajaa järjestyksessä Mahad Ahmed, Joonas Raitanen, Luukas Hakola ja Albert Luukko. Rantasen Vesa heti kuudentena listoilla. Koko joukkue sitoutui tekemiseensä loistavalla asenteella. Seutukunnan taidokkaimmat pelaajat yhdistivät siis voimansa erinomaisen valmennuksen ja taustatyön avulla.

Joukkueen kokoonpano oli kaudella Mahamud Abdelaziz, Mahad Ahmed, Marco Betanzos, Luukas Hakola, Aapo Karpiola, Santeri Keinonen, Kimi Lahti, Lari Lepistö, Elia Losaba, Albert Luukko, Patrik Mentu, Ali Mohamed Mohamed, Joonas Raitanen, Vesa Rantanen, Simo Takala sekä Gleb Vatutin. Valmennuksesta vastasivat Juha Mentu ja Janne Raitanen. Huollossa toimi Tapio ”Kempa” Keinonen.

Seura kiittää runsaslukuista yleisöä kannustuksesta ja onnittelee tuoreita piirinmestareita!